Music

Asgje Sikur Dielli Discography

  • 1 - 1999

  • Ndodhemi 2005

  • Disident 2017

  • Ti dhe une 2017

VIDEO

Video

Une te dua ty
Adresa
Disident
Mendoja cdo gje merr fund pa ty
Ndodhemi
Ku ka me mire se me qene shqiptar?
Kur e di se nuk di
Ma leht' pa dhimbje

Live

19 JUL 2019 - Anibar Festival - Kosove, Peje | Tickets

22 JUN 2019 - Parku i Germise - Kosove, Prishtine | Tickets